Hjälp med partyoutfit, någon?

Ingen som kan ge mig inspiration till en snygg men inte alltför uppklädd party outfit? Jag ska ut ikväll, o med de det stora problemet, vad i helskotta tar man på sig idag då?


Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja, det förstår jag! Måste kännas sjukt konstigt att komma till en helt ny stad där man inte känner någon. Men du kommer in i det snart ska du se ;) Ne jag jobbar, typ. Det händer inte så sjukt mycket mer för mig på dagarna. Ska börja en liten kurs nu på måndag, teaterkurs. Så det ser jag framemot.

2009-02-07 @ 19:28:46
URL: http://unoconcet.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja precis, det något att fylla ut vardagen med. Jag jobbar på en restaurang i partille. Lunchrestaurang. Skitsegt och skittråkigt, men det är pengar iallafall. Sen hoppar jag in på allum ibland om det behövs. Ne, jag gör ju tyvärr inte det. Dåliga tider och dom har inte råd att anställa nytt och det är otroligt många som fått kicken och så. Så det är lite tråkigt. Trivdes verkligen bra där. Jasså okej. Ja då blir det lite skillnad givetvis, om folk redan känner varandra. Men ju längre tiden går ju mer lär du ju känna folk liksom. Du läser alltså bara företagsekonomi? Hur kommer det sig att du valde just uppsala? :)

2009-02-08 @ 14:02:37
URL: http://unoconcet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0