Dumma men väldigt bra Robin

Tjolahopp i lingonskogen.

Robin var dum och kom hit trots allt. Men glad är jag för det.. Jag hade nog ångrat mig förr eller senare annars..

Så nu ska vi bara göra ordning oss sen har vi en dag på stan framför oss, ska bli trevligt!. :)



Jag tror inte man kan vara sur när man ser sådant här?..

Tacopaj

Har precis slängt i mig min 10nde bit tacopaj på den här månaden, känns som om det är det enda jag äter. O jag tror jag börjar tröttna lite smått... Diskussionen idag gick i alla fall bra, jag kom lindrigt undan! Det var bara att slänga ut en fråga och sen tog resten av klassen över tillsammans med läraren. Skit skönt. :)

Det ser inte ut som om att Robin kommer hit idag, vi började bråka lite smått. Så nu känner jag inte för att han ska komma hit, det blir ändå att man får anpassa vardagen lite därefter o det vill jag inte ge honom nu.. Jag är sur! Men jag ska väl försöka flirta mig in hos ett gäng tjejer som jag vet ska ut idag, så kan jag göra något roligt idag..

Today it's friday!

Godmorgon på er allihopa!

Så var det fredag alltså! Gud vad skönt, det ska bli så underbart.. Och ikväll kommer Robin hit, det var typ 2 veckor sedan vi sågs sist så det ska bli väldigt roligt!

Innan jag kan slappna av helt ska ja bege mig till skolan på seminarium, vilket jag fasar lite. Min grupp har fått i uppgift att vara diskussionsledare idag och min grupp som annars består av 4 personer med mig, har plötsligt blivit 2.. Då två av killarna har redovsining av sin C-uppsats idag. Så ja, nu slipper jag inte undan längre, idag måste jag prata! O jag hatar det! Gud, jag kommer göra bort mig. Till råga på allt har vi fått ny seminarelärare, världens hunk typ!

Aja vi får se hur det går.. Jag har inte börjat gråta än, o det kan man nästan se som framsteg!

Livet?

Okej nu bombar jag bloggen med inlägg. Men jag måste skriva av mig!

Ibland blir jag galen på mig själv, så himla många tankar! Jag vill så himla mycket, jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt! Eller snarare hur jag skulle kunna göra allt på samma gång, det är det jag allra helst vill.. Men jag vet att det inte går. Så på något sätt blir det en ordning på allt jag vill livet, den mest logiska ordningen för att jag ska kunna göra allt jag vill.. O jag vet inte om jag alltid vill ha det så. Jag vill ha barn, jag vill resa, jag vill leva studentliv..

Det som ligger mest nära till hands nu är vad jag ska göra till hösten.. På ett sätt vill jag inte annat än stanna kvar här, jag älskar Uppsala! Att flytta till Uppsala måste vara det bästa och roligaste jag gjort i hela mitt liv! Jag gav mig hit på egen hand, utan att känna till någon eller något, jag älskar mig själv för det.. O nu är jag helt kär, o alla är så himla snälla och rara här. Det finns människor från hela sverige, och till och med hela världen! Det vimlar av utbytesstudenter.. typ. Jag älskar stan, så fruktansvärt mysigt! Det finns jättemycket gamla och fina hus här.. Uppsala har en alldeles bedårande stor domkyrka. Och Uppsala har fyrisån som delar av stan, som jag har hört är jättefin under våren/sommaren.. Och jag tror alla, jag tycker till och med att den är fin nu. På sitt sätt, grå och täckt med is.. Det känns så mysigt, tänk och sitta på en brygga ut över ån och fika i sommar. Och studentliv, vill man leva något annat? (Lite mer pengar hade iofs inte suttit helt fel.. :P Men förövrigt.)

Men samtidigt som jag vill stanna här och leva studentliv vill jag resa och upptäcka världen innan jag slår mig ner och börjar plugga 3-5 år någonstans! Och jag vill flytta tillsammans med Robin, jag älskar den människan mer än någonting annat. Med honom kan jag verkligen vara mig själv, och med honom känner jag att jag kan ta mig igenom vad som helst, bara han finns där för mig! Så det känns som det rätta att göra, och jag tar inte att flytta tillsammans med någon som en så stor grej.. Vilket många kanske gör. Men det mest naturliga skulle då vara att flytta tillbaka till göteborg, börja jobba där och spara pengar till en resa.. Men jag har antagligen inget hem att flytta tillbaka till, då pappa ska flytta, inte för att jag skulle vilja flytta hem nu, men ändå.. Så då måste jag skaffa mig en lägenhet och hur finner man en? O är jag ens säker på vart jag vill bo, egentligen?

Och sen var det där med barn.. Av någon konstig anledning kommer jag nästan bara in på unga mammors bloggar. Och jag kan inte bli annat än avundsjuk, jag längtar fruktansvärt mycket tills jag får vara gravid och vänta mitt alldeles egna barn! Tänk att få bygga upp en familj.. Jag längtar tills den dagen. Och jag tycker egentligen inte alls att det är alldeles för tidigt nu.. Visst hinner man med det med, men jag vill det så himla mycket. Det är typ det jag vill med hela livet!

Ojoj, vilket inlägg.. Stackars er. Men jag var som sagt tvungen att skriva av mig. Om ni blir något klokare av mina tankar än vad jag blivit, så hjälp mig! Jag är i alla fall glad att jag kommit såhär långt, för mindre än en vecka sen hade jag ännu mer att tänka på.. T ex vad Robin ville göra. För visst är det ingen idé att vara tillsammans med någon om man hela tiden drar och vill åt olika håll? Det låter hemskt, men ibland har jag sett det som så att jag missar lite av mitt liv här. Om vi ändå inte kommer vara tillsammans sen, men nu är planerna att vi ska det! Och jag kunde inte varit gladare..!

Hjälp, jag blev lite väl personlig på slutet kanske..?

Leva studentliv fullt ut snart?

Kan inte låta bli att tänka på att jag kunde varit ute ikväll. Känner mig lite dum över att jag bara varit hemma o städat och gjort ordning mig.. Här är det på tisdagar och torsdagar man "ska" festa.. O jag ville festa. Det finns inget roligare här, alla är så taggade o man har en helt annan gemenskap än om man går ut på ett vanligt uteställe.. Tyvärr hade tjejen jag planerat gå ut med seminarium vid 8 på morgon, så jag förstod henne. O jag orkade inte engagera mig i att kolla med någon annan. Jaja nästa vecka kanske?

Tisdag - Snerikes nation
Torsdag - Stockholms
Fredag - Ög eller värmland.

Det är det jag lärt mig hittills, det är dit man går. Kanske dags att börja leva efter det?

"Skönhetskväll"

Man får väl försöka göra det bästa man kan utav situationen, håret kommer förbli risigt och kroppen blek ett tag till..  Men för att försöka göra saker och ting åtminstone liiite bättre har jag en liten "skönhetskväll" här hemma idag..  Håller på att färga ögonfransarna, noppa ögonbrynen, och en liten ansiktsmask på det.. Sen ska jag se till att få mina naglar målade också, inte för vackert att hela tiden gå runt med ett halvt avskavt nagellack.. Eller hur? Nä skärpning nu Emelie. Robin kommer hit i helgen o jag vill inte vara världens sunkigaste flickvän, det går icke för sig.. Det räcker med all god och onyttig mat man får i sig när han är här.. Alla godiskvällar.. Usch, det blir alldeles för många sådana!

Imorgon blir det att fullborda hela min lilla "behandling" genom att raka benen också. Ska bli skönt o få bort all  vinterpäls, det blir ju lätt att man lagrar när man inte har någon att visa benen för.. Är det någon annan som känner igen sig, eller är det bara jag?


Dagen

Positiva Emelie har kommit tillbaka, okej kanske inte fullt så positiva..!

Det blev i alla fall ett litet besök på stan förut.
 Det hade kunnat vara ett trevligare tillfälle än vad det var.. Allt var mest bara jobbigt, dumma väder!
 - Tung väska, hungrig som ett as, irriterande snö som fick en att likna en dränkt katt med risigt hår, slask vartän man än vände sig, bära runt på tung systemet kasse, proppfull buss hem och snacka i telefon samtidigt som man gjorde allt annat.

Men trots allt fick jag i alla fall utfört alla ärenden jag skulle, o det är något att vara glad över. :)

- Fick hämtat ut förhandsvisningbiljetter till "En shopaholics bekännelser". Gratis! (min plånbok gillar..)
- Systemet.
- Tala apotektanten tillrätta åt Majjan så att hon fick tillbaka sitt recept på p-piller.
- Köpa snyggaste datorväskan någonsin



Bilder på datorväskan, o sen ett par jeansshorts jag fick köpt mig på zara i helgen.. O längst ner ser ni mig, spöket Emelie.. Asså jag var bara tvungen, insikt, ser ni hur vit jag är? Hur kan man vara så fruktansvärt vit? God, dags att göra ngt åt det?
.

H&M trend






Vad tycker ni? Kollade på dem idag på H&M men kan inte riktigt bestämma mig, jag har vart inne på den gräddvita tshirten i samma modell som funnits tidigare.. Men den här känns lite roligare, men samtidigt vet jag inte om det är så mycket mig egentligen.. :/ Jag har nog aldrig varit speciellt mycket för djurmönster men på modellen upptill ser den jättefin ut! Och jag älskar verkligen den detaljen att det är flätat håligt i midjan och armarna.. Man kanske borde prova?

Roses



Var inte det här linnet lite gulligt? Tänk er det till ett par ljusa slitna shorts i sommar?

Shoppingsug

Godmorgon godmorgon,

Vaknade för en och en halv timme sen. Jag tror det är rekord, jag har nog aldrig sovit så länge innan.. Satt och pluggade till 2 igår natt. Helt sjukt, jag blev aldrig nöjd med uppgiften, sen hade jag även fått i uppgift att sätta ihop allt också.. Så jag tror inte att det var så konstigt att jag var trött sen, var tvungen att läsa en timme också bara för att koppla bort allt plugg. Ändå drömde jag om det..

Vaknde med världens shoppingsug idag, kanske kan bero på att studiebidraget kommit in på kontot? Hihi. Nu ska jag snart till skolan och diskutera ihop mig med en kille i min grupp inför vår diskussionsuppgift imorgon, sen får vi se vad jag hittar på därefter.. Kanske shoppa. Måste ända fixa lite grejer i stan..

Skriver mer när jag kommer hem sen. Ha det så bra allihopa!

Kärnkompetens?

Jag spyr på alla ord snart, på alla försök till att kombinera ihop en bra mening! Jag orkar inte sätta ihop en äcklig text om ett företags kärnkompetens. Jag orkar bara inte..

Ni hör ju själva hur roligt det låter?

Godmorgon onsdag o utvilad

Godmorgon. :)

Nattens sömn gjorde sig nog gott, för första gågen på länge nu så sov jag tills jag vaknade av mig själv.. Jag sov jätteskönt och drömde massa, o vaknade pigg och glad. Känner mig som en ny människa. :) För att bättra på allt ännu mer gjorde pannkakor till frukost, riktigt mumsigt och lyxigt.

Nu är det meningen att jag ska ta tag i pluggandet på riktigt och ha en riktigt pluggdag..Men som vanligt är jag inte på humör för det.. Det finns ju så mycket annat roligt man vill sysselsätta sig med! Ikväll ska allting vara klart, o jag har knappt börjat.. (!?)

Kom på att jag måste betala hyran idag också, så det får jag ta tag i nu.. Kanske ska läsa något kapitel i den boken jag håller på och läser nu sen för att bli på skriv- och plugghumör, kanske kan funka?

Hoppas ni alla får en bra dag!


More than what I have

Climbing a staircase to the bottom floor
Tempted to wish I could forget what matters most to me
Locked in a room filled with open doors
Focused on the one that is closed
No one's letting me inside
I just try and try to think of multiple endings
Always asking why I need
More than what I have


Inte direkt på topp


Dömt att misslyckas

Ojojoj. Jag skulle plugga, men dum som jag var la jag mig i sängen för att läsa boken.. O ni förstår ju själva hur det slutade, efter ett tag kunde jag inte fokusera, ögonen ville verkligen inte hållas öppna.. O ni vet hur jobbigt det är att hålla uppe dem just i den stunden, o hur skönt det är att bara släppa kontrollen och slumra in? Så jag somnade mitt i all text, o jag har nog aldrig somnat så skönt. Dumt ja, men oerhört skönt! 

Som tur var ringde älskligen och väckte mig, så hann väl inte sova mer än en halvtimma men ändå. Men som Robin sa, var det dömt att misslyckas redan från början. Jag borde vetat att jag inte skulle lägga mig i sängen! Pucko mig. Aja det var tur att han ringde, annars kanske det hade kunnat gå riktigt illa.. Hehe nejdå, har lite tid kvar på mig att göra uppgiften..

Så nu sitter jag här igen, ska alldeles strax börja knåpa ihop något litet verk utav all den text jag halvläste innan jag somnade. Har en känsla av att jag måste läsa om allt.. Men det får det vara värt!


Önskar att jag hade haft Robin här att sova med nu..

Sparade pengar men samtidigt ruinerad!

Kom hem från skolan för ett tag sen nu. Bestämde mig för att gå hem idag för att lindra ångesten lite, borde egentligen cykla som alla andra. Har märkt att det är alldeles för dyrt att åka buss hela tiden. Men man vill ju inte dö på vägen genom att cykla heller, det känns lite onödigt och har blivit alldeles för lat. Det tar ju faktiskt bara en halvtimma att gå till skolan, o har man musik så är det inte så farligt. Genom den lilla promenaden sparade jag 15 kronor, och för det kan man köpa mycket.. Man kan få 2 piroger t ex ;) Nä jag har slutat äta piroger faktiskt, blev nog lite för många i början asså.. Men man kan få rätt mycket för 15 kronor, det förstår man nog inte så bra om man inte själv lever studentliv. 30 kronor för att åka fram och tillbaka på en dag är mycket pengar.

Har hunnit fått i mig lite tacopajrester från helgen och nu sitter och kollar runt på lite olika bloggar. Tanken är väl att jag ska sätta igång och plugga snart.. Men motivationen är långt ifrån på topp, jag har verkligen ingen lust. Men ska man köpa böcker för 600(!) kronor så ska man fan läsa dom också.. Eller hur, så det är väl bara att sätta igång?


Min väldigt roliga kurslitteratur i denna delkurs! Usch..


Men visst ser väl den här lite ut som en barnbok? Att den är på svenska säger mycket i sig, så bortskämd har man inte varit hittills.. Jag ska inte klaga, för jag är väldigt tacksam över det!


Semledagen!

Godmorgon godmorgon.

Idag är vi uppe tidigt. Har föreläsning redan vi 11 idag o på sätt o vis kan väl det vara skönt att få det avklarat så tidigt som möjligt, men samtidigt segt att gå upp så fruktansvärt tidigt! Aja man kommer i alla fall upp i tid och får en lite längre dag än vad man annars hade fått, och det kanske kan vara bra ibland. :)

Ingen har väl missat att det är semledagen, eller jaa det korekta namnet fettisdagen, idag? Hade jag varit hemma hade det inneburit stress kan jag säga. En sån här dag är det jobbigt att jobba på konditori.. Aldrig någonsin är konditoriet så fullt av folk! Det är helt sjukt, det finns inte ens tid att äta! Gustav Adolf tar in rejält med folk med, men det är inte lika jobbigt. Semlor är mer otympliga o mer svårpackade, så det gör det jobbigare. Men samtidigt som det är stressigt och lite jobbigt så är det fruktansvärt kul att få stressa ihjäl sig. Några dagar på året kan man ha det så.. Idag hade jag velat ha det så, för första gången saknar jag jobbet.. Variation i vardagen gör sig aldrig fel!

Nä man kanske ska ta och köpa sig en semla sen? Bara för traditions skull, men inte allra minst för att det är gott såklart! :P Jag tror aldrig jag har ätit en semla utanför jobbet, o hade man jobbat idag hade man varit sjukt trött på semlor. Men nu ska jag ju inte jobba, så man kanske ska passa på? Man drömmer typ om semlor efter en sådan dag, jag lovar er! Jag hade inte ens velat se en semla när jag kom hem efter en sådan dag!..


Tack Caroline!

Som ni ser har jag fått en ny header. Det är den väldigt söta och extremt snälla Caroline som har gjort den till mig! Tusen tack Caroline, du är en ängel! 

Visst är den fin? Hon är jätteduktig, brukar alltid ha snygg design på sin blogg, o då ändrar hon ofta! Jag kan verkligen tipsa om hennes blogg, jag läser den själv varje dag..! Hon skriver på ett sådant sätt som får en att själv vilja vara gravid och att längta efter att snart få en liten bebis.


Ursnygg datorväska

Sjuhelsike vilken snygg datorväska Gina tricot fått in! Precis i min smak..!
Hoppas man kan hitta den i butik, annars blir det att klicka hem den det första jag gör imorgon efter skolan! Vill ha, måste ha!


En shopaholics bekännelser




Den här filmen måste jag bara se! Har läst alla böckerna, o de var skitbra, framförallt roliga. För er som inte läst böckerna än så kan jag starkt rekommendera dem!

Ett litet guldkorn

Jag och Majjan hittade ett väldigt trevligt fik i stockholm igår. Ett cafe med det lilla extra i det stora utbudet av fikaställen i Stockholm!.. Den mest frestande fikan någonsin?



Nya möjligheter

Godmorgon måndag!

Så var vi inne på en ny vecka, känns skönt tycker jag, eller vad säger ni? En ny vecka med nya möjligheter. Det passar i alla fall mig alldeles perfekt..

Istället för marknadsföring som jag läst nu, ska det idag påbörjas en ny delkurs i Företag och företagande, nämligen Organisering och organisation. Ska bli lite spännande tycker jag. Dock väldigt segt att man ska göra om alla saker ännu en gång, såsom alla olika seminariumuppgifter som ska in och redovisas, uppsats och tenta! Jag var så glad att jag genomlidit och tagit mig förbi dem andra.. O så börjas det om.

Jaja, vi klarar väl det här med, om ännu en månad är det ytterligare en kurs som ska påbörjas. O då sitter jag här igen och tycker det är jobbigt. Jag tror det gäller att inte se framåt bara, bara göra det och ta dagen som den kommer!

Hoppas ni alla får en riktigt trevlig dag!




Jag saknar Mia,
det är alldeles för tomt i min lägenhet utan henne!

Tack för helgen gumman!

Stockholm

Godmorgon på er!

Sitter och äter lite frukost medans Majjan gör iordning sig.

Idag ska jag och Majjan bege oss till Stockholm och spendera dagen fram tills hon åker där. Lite shopping och god mat, så är våran dag gjord. :) Har sett fram emot detta jättelänge nu, man kan inte åka till sthlm med annat med en tjejkompis, o vem passar inte bättre in än Majjan som också gillar shoppa..

Nä nu måste jag fokusera på frukosten så att vi inte missar tåget! Men skriver mer när jag kommer hem..

Ha en bra dag allihopa!

Försökte Majjan söka kontakt?

Lägg märke till Majjans antenn...



... den hjälpte majjan att fånga in signaler hela dan!

Tänk så tokigt det kan bli. ;)

Emmie o Majjan <3

Bästa kompisar för all framtid.





Majjan kom med presenter

Som om det inte räckte med att Majjan kom hit upp och hälsade på, så hade hon med sig två jättefina presenter till mig! Tack gumman, du är den bästa, älskar dig!


Rosa champagne! Dock vågade ingen riktigt öppna den av oss.. Farligt ju, haha.


Ett helt album med massa fina bilder och minnen! Kan det bli så mycket bättre?



Här kommer ett litet urval av vad man kan hitta i albumet. O vet ni vad, albumet är flera sidor tjockt, och därav många måånga minnen! Jag låter bilderna tala för sig själva...











Lördag

Hej allihopa!

Hoppas att allt är bra med er, här är det super! Majjan is here! :D

Jag har älsklingsgumman Mia här på besök i helgen, vilket kanske förklarar antalet blogginlägg igår. :) Var och hämtade henne vid tåget vid 12-tiden igår morse sen spenderades dagen med lite shopping i stan innan vi drog hem och gjorde ordning oss för utgång.

Igår var det värmlands nation som gällde, även känt för att vara sveriges största köttmarknad.. O shet, jag tror det levde upp till namnet. Men vi hade en underbar kväll, trots att vi var tvungna att springa runt halva Uppsala efter bankomat innan vi kunde komma in!

Kommer med lite mer uppdatering senare, t ex mina födelsedags presenter från Majjan! Ni måste se hur grym hon är! :D Jag älskar henne!

Nu ska vi ut och göra stan osäker! Hihi.

Men bjuder på lite bilder från vår morgon först!













En fin liten bild på min älskling igår.

Det lilla som gör dagen

Ibland är det bara så fruktansvärt svårt att skriva.. Vad vill ni att jag ska skriva om? Är det något speciellt ni vill att jag skriver om?

Min vardag är inte alltid så rolig. Det gäller att ta vara på det lilla, men ibland är de inte alltid så lätt att se tillbaka och hitta det lilla som gjorde dagen, när dagen gått till ända. Jag nöjd med min dag, utan att något speciellt har hänt.. Hur delar jag med mig utav det?

Ikväll blir det bara ett kort inlägg. Emelie är lite småtrött, och vill inte annat än att bara lägga sig i sängen o läsa!

Det har varit en lång dag idag, jag har hunnit med extremt mycket. Hittade lite saker i stan som jag tänkte att jag kunde dela med mig utav, men just när jag lekt färdigt med kameran o tänkte lägga in bilderna på datorn så skulle kameran bestämt dö. Typiskt va? Så ja, vet ni vad, ni får vänta tills imorgon!


Hittade en gammal bild på mig och Robin från turkiet i somras.. Haha säger jag bara!


Lyckad gårdag

Lite dålig uppdatering igen, förlåt mig..

Precis hemkommen från skolan där tre timmar spenderats med att lyssna på olika opponeringar av uppsatser. Sådär kul.. Men rätt lärorikt ändå, då det var första uppsatsen. Ska bara slänga i mig lite mat sen ska jag dra iväg till stan. Känner verkligen att mitt rum är i behov av lite förnyelse! O idag har H&M precis fått in sin nya inredningsserie.. Lite spännande tycker jag.

I och med att det blev lite dålig uppdatering igår så ska jag väl ta o berätta lite om vad jag hade för mig igår, dagen i ära blev jättebra, jag var lite rädd för att den inte skulle bli det tyvärr! Men mot all förmodan, föreslog två killar i min grupp att vi skulle ta en middag tillsammans. Jag tror de tyckte lite synd om mig när jag snacka om att jag skulle hem och städa efter att vi hade vart i skolan.. O jag är dem evigt tacksamma för att jag slapp det må jag säga!

Så kvällen tillbringades tillsammans med dessa härliga killar, vi gjorde tacos och drack vin till det. Skit mysigt. Trots att jag kan känna mig rätt så stel i deras sällskap annars, så hade jag verkligen jättetrevligt! Det var så himla härligt att se att dem inte bara var två smarta 25åringar, som jag alltid känner mig i underläge med, utan att dem faktiskt var riktigt roliga och det gick att prata om allt det som föll oss in!

Nä gårdagen var riktigt lyckad faktiskt, sånt vill jag se mer utav! Men som sagt, nu ska jag snart till stan o shoppa loss!

Födelsedag

Godmorgon på er allihopa!

Trots att det är min födelsedag så håller jag just på att tvätta.


Hittade en sida där man tydligen kan öka sina besökare, tänkte att det kunde vara värt att pröva. Testa du med.
http://www.viraltrafik.se/?emmsie

Trötter

Gud, jag är helt slut! Det värker i hela ryggen och axlarna av att ha burit runt på en stor och vääldigt tung sportbag ända från Göteborg till Uppsala. Släpat den från den ena bussen/tåget till den andra. Gosh, I feel strong.

Jag orkar ingenting nu.. Försökte mig på packningen ett tag, tänkte att det hade varit så skönt att få allting uppackat idag. Men jag orkade plocka upp innehållet i kantfacken, sen insåg jag att det inte är värt det. Det är för mycket att plocka upp!

Jag tror istället att jag ska ta vara på att jag är trött och gå och lägga mig nu. Resten får jag ta och plocka upp imorgon, eller någon annan dag när jag orkar och vill, det är inte mer med det. Sån tur att det bara är jag som bor här och kan störa mig på det. :)

Nu tackar jag för mig idag, o så får ni ta och sova så gott och drömma sött allihop! <3

20 år!

Jag är tvungen, måste gratta mig själv! Egentligen är jag inte riiiktigt 20 år ännu, men 03.14. Och förhoppningsvis sover jag vid den tiden. Så grattis till mig redan nu. :P

Jag är glad över att få slippa alla bekymmer med systemet nu.. Man kanske ska dit redan imorgon för att få känna sig lite stor för en gångs skull? (A) Hehe nejdå, det sparar vi nog till helgen. Men jag har funderat lite, och jag tror faktist att jag ska vara så töntig att jag ska gå och köpa en liten bakelse till mig själv imorgon. Något får jag ju göra för att skämma bort mig själv, och jag vill ha lite födelsedagskänsla.. Så vad passar inte bättre?


Hem ljuva hem

Nu är jag äntligen hemma, lite blandade känslor för det faktiskt. När jag klev av tåget möttes jag inte utav bästa möjliga välkomnande om man säger så. Det var lika mycket snö och lika halt som när jag lämnade Uppsala för över en vecka sen, och ni som läser min blogg vet hur jag känner för det.. Hmpfh. Det faktum att snön har legat kvar sedan jag flyttade hit, alltså för över en månad sen nu är helt sjukt! Det har jag inte varit med om sedan barnsben, man är allt annat än van vid det i Göteborg. Men men vad ska man göra, förbereda sig för att vara Bambi på is ännu ett litet tag, eller ja, kanske en trafikfara passar bättre in i mitt fall?

Blev glad när jag klev innaför dörren här hemma i alla fall, allt såg rent och fint ut. Jag tror det är ett bra knep att städa innan man åker, mycket härligare att mötas av ett välstädat hem. Som om jag inte blev tillräckligt lycklig utav detta faktum så var brevlådan full, en massa rolig post! Mest en massa "Välkommen till Uppsala" skit, men bland det låg den efterlängtade guldbonusen från H&M.. 1100 kronor tillgodo på H&M, glädjetjut! Sådär lagom efter att jag shoppat det jag vill ha från H&M just nu i Göteborg, om man ska vara lite butter och se det från den negativa sidan att den kom just nu. Jaja, jag är glad för det ändå. Förr eller senare kommer de få in ytterligare saker jag vill ha, och då behöver jag inte få skuldkänslor för att jag använder mitt studiebidrag till det.. Då har jag en guldbonus på 1100 att använda! Mohaha. Glad!

Jag tror det här kan bli en lyckad födelsedag ändå! Nedräkningen har börjat.. 10 minuter kvar tills den 18e februari, min födelsedag! :D

Seperationsångest




Hur ska jag klara mig utan dessa sötnosar?

Nu ska jag snart ta mig in till stan, behöver fixa lite saker innan tåget avgår hemmåt.. Men ni får se mer utav mig ikväll, var inte oroliga, jag skriver när jag kommer hem! ;) Vi får hoppas att tåget inte är 3 timmar försenat idag.. Det orkar vi inte.
 

Mitt i prick

Ni bara måste läsa det här, så jäkla roligt! Det var söta Emelie som hade lagt in detta på sin blogg, gå in på hennes blogg vettja!


Folkhögskolan fristående kurser för män  V T- 09     

Kurs  1 

Hur man fyller på ispåsar.  
Kursen går igenom varje arbetsmoment med diabilder.
950:-



Kurs 2  
WC-papper. Är det sant att toalettpappret växer ifrån pappershållaren? 
Diskussionsgrupp. 
1500:-



Kurs 3  
Är det möjligt att lyfta upp toalettringen innan urinering? 
Och hur lägga ner den igen efter urinering? 
Mycket praktiska övningar. 
2000:-



Kurs 4  
Efter middagen: Flyger de smutsiga tallrikarna själva till diskhon? 
Lösningar och exempel på videoband. 
2500:-



Kurs 5  
Lär dig att hitta saker, börja med att ställa dem på de rätta platserna 
istället för att gapa och vända hela huset upp och ner. 
Öppet forum.
1900:-



Kurs 6  
Att ge blommor till din älskade skadar inte din hälsa. 
Bilder och ljudband.
4000:- begränsade  platser!!



Kurs 7  
Våga fråga efter vägen när du inte hittar. 
Berättelser ur verkliga livet. 
1500:-



Kurs 8  
Är det genetiskt möjligt att hålla tyst när frun kör bilen? 
Körsimulator. 
7500:- obegränsat  antal.



Kurs 9  
Lär dig skillnaden på fru och mamma. 
Rollspel. 
1900:-



Kurs 10  
Hur man lär sig att älska shopping. 
Andningsteknik, meditation samt mental träning.  
500:-  Alla anmälningar är bindande

obegränsat antal.




Sista dagen som 19

Jarå, äntligen är dagen snart kommen, då alla mina spritbekymmer försvinner. Från och med imorgon kan jag fixa mina egna dricka, hur befriande känns inte det?

Så då åker man tillbaka till Uppsala ikväll. Ska bli skönt att komma hem igen, hem till min egna lilla lägenhet. Känns lite dumt att jag åker upp dagen innan min födelsedag bara, men jag måste plugga så kan inte göra annat. Här kanske jag hade haft någon som hade firat mig på morgonen, i uppsala ska jag vakna upp helt själv, o inte få några presenter. Det blir ingen speciell dag där inte.. Snyft..

Jag tror det suger att bli äldre.. Just nu vill jag inte annat än att vara liten igen, jag vill ha det traditionella födelsedagsfirandet med fika och presenter på sängen! Jag vill ha svårt att somna ikväll, jag vill låtsas sova när man ska bli uppvaktad på morgonen, jag vill ha presenter och fika!


Göteborg till Stockholm för 2 kr

Haha gud, jag är överlycklig! Har precis köpt en biljett för 2 kr på tradera! Alltså 10 kronor billigare än vad jag fick biljetten för sist, som om det ens var dyrt liksom.. Sheet.

2 kr för att komma från göteborg upp till sthlm. Sjukt.

Om man har sådan tur varje gång, så har jag nog råd att åka hem oftare, eller vad tror ni?

It may not seem like very much

I may not have the softest touch
I may not say the words as such
And though I may not look like much I'm yours
And though my edges may be rough
I never feel I'm quite enough
It may not seem like very much
But I'm yours

Reklamanalys

Jag trodde att den här grejen med reklamanalys skulle bli enkel, men icke. Har suttit ett tag nu och försökt hitta en bra reklamannons som man kan analysera.. Men utan något resultat.

Jag började skriva om en reklamannons från Libresse, men ångrade mig just.. Vet inte om jag vill lämna in en analys om bindor till min manliga lärare.. Hm, jag tror inte det.

Som om man ens använder sig utav bindor längre..

Så snälla, om någon har ett förslag på en reklam som är intressant att analysera, hör av er!

The list of the day

DAGENS Vill ha: En ledig dag, alternativt en massa godis som kompensation för allt pluggande
DAGENS Klädsel: Ett par svarta degbrallor som jag lånat från min syster Lisa och en urtvättad ljusblå töja som jag fick på den tiden då jag spelade badminton. Vilket var på tok för länge sedan..
DAGENS Smink: Ingenting, idag kör vi a la natural
DAGENS Frisyr: Allt hår samlat i en stor knut på huvudet
DAGENS Händelse: Haha, idag har det inte hänt mycket.
DAGENS Låt: The Script - Break even
DAGENS Planer: Ligga i soffan hela dagen och skriva på en reklamanalys
DAGENS Saknad: Att ha en ledig dag och få mysa med en gosig pojkvän
DAGENS Dummaste Att man valt att spendera ett halvår på företagsekonomi
DAGENS Behov: Godis..
DAGENS Bästa: Katterna verkar vara gosiga
DAGENS Köp: Det ser inte ut att bli något för mig idag, idag är vi instängda, o min plånbok tackar för det.


Hur kommer det sig att man vill
skriva hur mycket som helst när man egentligen inte har tid, utan behöver använda all den tid man har till att plugga?
Typiskt mig.

Jag och Muffins


Förälskad på nytt

Jag och Robin har haft det lite jobbigt på senaste, det har varit påfrestande med allt ifrån lumpen till att jag flyttat ett antal mil ifrån honom. Men efter den här helgen kan jag inte säga annat än att jag är så glad att vi har hållt tillsammans. Jag är kär på nytt.


Inte världens vackraste bild, med en ful min från Robins sida och med en osminkad blek Emelie. Men vad gör egentligen det? Robin älskar förhoppningsvis mig ändå och jag älskar min Robin bara mer och mer för varje dag som går.

Underbar helg

Usch och fy vad tråkig jag är. 7 inlägg på en vecka, det är inte likt mig. Men samtidigt har jag inte velat skriva bara för att.. Så ja, 7 inlägg har blivit följden av det..

Men helgen har varit helt perfekt, här kommer en liten sammanfattning.

Alla hjärtans dag var underbar, det var precis så som jag önskade att en perfekt alla hjärtans dag skulle vara. Jag jobbade några timmar, och tyckte faktiskt att det var kul att vara tillbaka. Det enda som inte var direkt lika roligt med att jobba var att behöva gå upp vid halv 7. Efter jobbet åkte jag direkt till Robin och vi åt god thai mat och drack vin. Riktigt mysigt hade vi.

Gårdagen spenderades också med robin, vi tog en riktig sovmorgon och slappade en bra stund innan vi bestämde oss för att åka och kolla på kameror. Så efter mycket krångel med bussar och så, hamnade vi till slut på Media markt. O herrejäklans vad kameror det fanns att välja på där, men efter många om och men fick vi köpt oss en varsin en. O det blev ingen rosa, som jag hade tänkt mig. Men en röd liten snygging..






Fredagen den 13e

Godmorgon godmorgon.

Jag började allt bli lite orolig för mig själv, alla de dagar jag varit hemma här i Partille har jag stigit upp innan 10.. För mig så tillhör det inte vardagen att stiga upp tidigare än tolv, så självklart blev jag lite orolig.. Idag visade det sig dock att jag inte alls behövde vara orolig, dygnsrytmen är inte ändrad något avsevärt. Tur det för jag har börjat tycka om min konstiga dygnsrytm.. Den passar liksom in i mitt liv nu, så varför ändra den?..

Igår hade jag en riktigt trevlig eftermiddag/kväll med Mia. Det var första gången vi sågs på sisådär 6 veckor.. Lite sjukt. Men vi är lika tajta för det. Stan fick sig en liten omgång innan placerade oss på ett litet kallt men mysigt cafe i Vasa, och pratade om allt mellan himmel och jord. Så himla skönt, alla borde ha en vän som Mia..!

Nä nu har jag slappat tillräckligt, idag ska uppsatsen vara färdigskriven! Och det är väl bäst att bara sätta igång, den skriver tyvärr inte sig själv.. Damn, det hade varit skönt.

Det nalkas vår

Det är helt underbart väder ute idag!.. Solen skiner och för första gången detta år kan man känna att våren sakta men säkert är på väg.. Nu ska bara all snö bort också, sen är jag nöjd.

Snart är det alltså slut på allt tjat från min sida, så snart det är lite varmare ute så åker mina vårjackor på! Vilket typ är det enda jag längtat efter den här vintern.. Usch o fy för bölsiga vinterjackor.

Lite är alltid bättre än inget

Godmorgon,

Idag är det torsdag asså, och en dag närmre helgen! Skönt.

Idag ska jag försöka plugga lite.. Min älsklingskompis Mia, även kallad Majjan, sa en bra sak igår.. Nämligen att det är bättre att sätta sig och plugga en liten stund än ingenting alls. O visst stämmer det!

Det är väl ganska självklart att det är bättre än inget, men ändå, det fick mig ändå att tänka efter mer.. Bara för att man ska plugga behöver det inte betyda att man måste sitta flera timmar.. Det är så svårt att motivera sig om man ser på det på det sättet.



- Never put off until tomorrow what you can do today

Dagen

Tanken var att jag skulle skriva på uppsatsen som ska in på måndag idag, hur tror ni att det har gått?

Som vanligt har jag blivit distraherad av allt annat, och word dokumentet står fortfarande och gapar tomt på ord. Typiskt mig, man förändras aldrig va?

Men det har varit en skön dag, så skönt att bara vara, slippa tänka på att laga mat, diska och göra annat nödvändigt såsom att tvätta och städa. Den biten lämnar jag gärna över till någon annan, hehe, inte lite fräck? Jag föredrar att bara gosa ner mig i soffan tillsammans med katterna och datorn i knät och tvn framför mig.. Mmm, slappt.

Jag har verkligen saknat att ha en soffa att sätta mig i. Hemma i Uppsala har jag min säng och mitt skrivbord, och där tillbringar jag all den tiden jag har hemma. Det fungerar som sovplats, soffa, matplats och arbetsplats, och det känns inte trevligt.. Speciellt inte när man har någon på besök och ska äta.. Har inget köksbord och ingen soffa, hur onormalt låter inte det, jag ser det som en bas tillsammans med säng i en lägenhet. Nä ni, det blir det första att införskaffa när jag får en riktig lägenhet, en lägenhet som är större än 19 kvadrat!


En sån här underbart snygg schäslong, (tur att jag bara behöver skriva det, vette fan hur man uttalar det!) vill jag ha i mitt framtida vardagsrum. Den och sen en vit soffa.. Himla fint tycker jag!

Onsdag

Godmorgon på er allihopa

Jag lever fortfarande, även om bloggen i sig kan verka död..

Hemresan i fredags blev något längre än väntat, tåget stod stilla i tre timmar norr om Flen, det hade tydligen skett en olycka.. Så istället för att komma hem vid nio som väntat kom jag inte hem förrens vid 12. Trots att det var lite irriterande för stunden, jag hade ju ändå valt det tidiga tåget just för att komma hem så tidigt som möjligt, så var det värt den långa resan så fort jag mötte katterna! Obeskrivligt roligt att se dem, till en början kände jag knappt igen dem.. Muffins hade blivit så stor, och Rocky så liten..

Igår besökte jag staden tillsammans med sis och kikade lite på utbudet som fanns där. Och visst fanns det en del, som alltid!.. Så igår bestämde jag för att släppa på min "inte-råd-att-köpa-något" inställning, och för första gången på länge, lät jag mig frestas och dras med. Jag äter hellre nudlar de två veckorna som återstår fram tills jag får nya pengar än att inte få ta del utav de nyheter butikerna har att erbjuda. Så nu 1000 kronor fattigare, har jag i alla kläder att ta på mig de närmsta dagarna som inte känns alltför hopplösa!

   =  

Hemresa

Godmorgon på er allihopa!

Jag åker hem till min köra hemstad göteborg idag! Woho, överlycklig.. Till råga på allt, 12 kronor fick jag betala för biljetten! 12 kronor, gud det är knappt några pengar..

Älsklingskatter, here I come!





















Tom på ord

Det är omöjligt att få ihop ord idag. Det är för mycket tankar som cirkulerar..


Kollage



Hade lite tid över, så här kommer ett fult litet kollage, fast med snygga på kläder givetvis. Perfekta vårkläder? Allt kommer från H&M o Gina tricot.

Seg söndag

Jag känner mig lite nere idag.. Har inte lust med nånting. Jag vill hem, så att man kan ringa någon och ta en spontanfika.

Hjälp med partyoutfit, någon?

Ingen som kan ge mig inspiration till en snygg men inte alltför uppklädd party outfit? Jag ska ut ikväll, o med de det stora problemet, vad i helskotta tar man på sig idag då?


Dyster verklighet

Hemma kände jag mig stor, här känner jag mig hur liten som helst..
Jag kände mig stor som skulle flytta hemifrån, ända till Uppsala, stora grejen iksom. Här är det inget speciellt, alla har gjort det.
 
Alla snackar om att de måste till systemet. Jag då? Jag är liten, jag kan inte gå till systemet, folk måste köpa ut till mig.. Visserligen inte länge till, men ändå.. 19 är en jävla pissålder när man har börjat plugga! Alla andra är äldre och har upplevt massor! Jag har typ inte stött på en enda människa som inte har det..

Det lönar sig att gå upp tidigt

Jag är väldigt glad idag, trots min lilla sömnbrist! Antar att den inte hunnit sig fram riktigt ännu.. O det är väl tur det, den kan få ta ut sin rätt imorgon istället då hela dagen är fri från allt vad planer heter.. Idag ska jag ha kul!

Har hunnit med fruktansvärt mycket idag, det kanske är värt att gå upp tidigare lite ofta.. Man märker verkligen skillnad. Vid klockan 11 idag hade jag redan ätit frukost, gjort ordning mig och hunnit ta mig till tentaplatsen och skrivit klart en tenta som tog två timmar! Helt sjukt.. Jag hade med största sannoliket inte gått upp förrens klockan 12 annars. Så det var skönt. Har hunnit med några timmar på stan också, kände att jag bhövde belöna mig med något. :P Fick tag i en jättefin kavaj.. Inte hunnit prova den riktigt seriöst ännu, men i provrummet såg den bra ut i alla fall, så det ser lovande ut. Det är en liten kortare variant.. Bra att ha till klänningar och som ett litet finare komplement till min annars så tråkiga cardigan, den som alltid annars bara åker på, i brist på annat, för att slippa visa mina fula äckliga armar..

Nu ska jag se till att slappa ett tag med en bok.. Sen så blir det utgång ikväll, kanske kan inviga kavajen tillsammans med någon fin klänning? Låter inte helt fel va?..

Strålande nyheter

Såg precis att det blir en uppföljare till Sex and the city filmen! Hade hört rykten om det tidigare, men inte kunnat vara säker på hur tillförlitliga dom verkligen var.. Men nu är det bekräftat asså, och jag kan inte vara gladare!

Eller jo, ännu en bra nyhet finns! För er som inte redan hunnit läsa det, Forever 21 kommer till Sverige!... Så såsmåningom kommer även alla små sverige bor kunna ta del av deras snygga kläder utan att behöva betala en fet tullavgift för att få hem dem! Är det inte bra?!

Strålande nyheter idag tycker jag! Vad tycker ni? Om inte det här är bra nyheter, vad är det då? ..

Om man går djupare så kanske en världsfred kanske inte varit helt dum, eller hur Miss World?

fredag

Såhär tidigt ha ni väl aldrig sett mig skriva? Jag är förvånad själv, trodde aldrig att jag skulle få skriva att jag var uppe med tuppen och att det faktiskt skulle vara sant!.. Hehe, men det här är speciella omständigheter.. Annars så..

Det känns inte som jag har sovit någonting alls inatt.. Vaknade hela tiden och kollade på klockan, och jag vet att klockan hann bli över två innan jag i alla fall hamnade i någon orolig sömn. Klockan ringde kvart över 7

Får se hur det här ska gå. Men det är skönt att se sig själv med lite färg i ansiktet igen i alla fall.

Nä nu väntar bussen. Ha en trevlig fredag allihopa!


Sammanfattning

En liten sammanfattning av hur pluggdagen gått, sammanfattningar har vi inte alls fått nog av.. Host.
MEN, ni måste veta hur ambitiös jag varit, vad jag utsatt mig för, så här kommer en i alla fall..

- Emelies hjärna har slutat fungera normalt, allt som cirkulerar heter marknadsföring
- Hjärnan har fått sig ett uppvaknande utav dess like, en riktig jobbardag har den fått utstå. Vilket kanske var på tiden iofs..
- Dagen har resulterat i en miljard handskrivna sidor med oförståelig text, riktiga kråkfötter för att göra det mer tydligt..
- Trots antalet sidor med fakta, kan hon inte alls räkna upp alla strategier och alla faktorer som allting påverkas av och som hon borde kunna vid detta laget.. 9 timmar innan provet börjar..
- Emelie kommer undvika sitt skrivbord och sin stol för ett tag framöver, hon har fått nog
- Två matlådor har försvunnit ur frysen, TVÅ!.. Det är inte okej.. Vi gillar Robins okej, lunch o middag, det låter bra. Men från mig, big no-no! Inte ha råd finns det något som heter..
- Emelie har insett att det inte kommer vara mer utav henne än en zombie när morgondagen är till ända.. Tentafest var det va?
- En rad fysiska åkommor har blivit följden av flitigt pluggande, Gud det är illa..
- Som t ex ett lillfinger som inte kan sluta värka, liknar något av ett brännssår
- Pekfingret och långfingret på höger hand är helt ömma av en dum penna
- Armbågarna likaså, fast av ett hårt skrivbord i det fallet
- Har kommit fram till att det behövs mer än en och en halv dag för att klara en tenta. Mycket underligt..
-
Ett omprov är att räkna med

Emelie kan bara konstatera att hon är väldigt dum och osmart, ja alla synonymer till det vi kan hitta borde kunna stämma in på Emelies profil ganska bra.. Emelie visste att det krävdes mer än så, men prioritera finns det något som heter, dum prioritering i detta fall..

Men vad ska vi göra, klockan 9 imorgon bitti är det upp till bevis.. Om vi har tur så kanske något har satt sig.

Nu är det bara att läsa på allting ännu en gång.. Femtioelfte gången, Jippi.

..


Dagen innan tentan..

Precis dragit mig upp från sängen, förstår inte hur det kan vara så jobbigt varje gång, efter 8 timmars sömn borde det inte vara jobbigt att stiga upp.. Eller? Det är illa hur man kan vända på dygnet så som jag gjort, jag var inte alls trött igår när jag la mig i sängen och då var klockan halv 2. Innan kunde jag somna som en stock vid 11, det var evigheter sen men ändå.. Aja, jag fick börjat på en väldigt bra bok iaf, en väldigt rolig en.. "En shopaholic i New york" heter den, går inte att sluta skratta åt.. Så den rekommenderar jag verkligen. :)

Nä nu är det bäst att jag tar mig i kragen, tiden rinner ifrån mig alldeles för snabbt.. Och det har vi inte råd med. Ni vet vad jag ska göra idag.. Tråkigt men sant. Plugga, plugga, plugga..
Imorgon bitti är det tenta, så lite sista minuten plugg blir det. Så fokusera Emelie, det är bara idag då pluggar så mycket, sen dröjer det ett tag..

Hoppas ni andra får en lite roligare dag än vad det ser ut att bli för min del..!




Hon


Jag var bara tvungen, visst ser det inbjudande ut? :)

Nu ska jag hoppa in i min nybäddade säng och bara njuta av några sköna timmars sömn, innan pluggandet drar igång åter igen.

Det är konstigt det där, hur ord kan träffa så rätt ibland.. 
Hon var allt, hon var inget
Hon var lost and found..

Kvällens chock, Linda Rosing



Chock. :O Haha, inte visste jag att Linda Rosing hade riktigt så stora bröst... God!

Är det någon som tycker att det är snyggt?

Rätten att göra precis vad man vill

Åh jag blir så arg.. Var inne på Englas blogg precis och av ren nyfikenhet kollade jag för en gångs skull på kommentarerna på ett utav inläggen.. Och såg allt detta:

- Oj vad det kliar i dina fingrar, inte en enda vecka kan du låta bli att åka till stan o shoppa. Tragiskt. Lägg pengarna på din familj och familjeupplevelser istället än på ditt ytliga intresse.

- Gud vad du handlar, är det det enda du kan?
Massor av skit från HM som sedan kommer att hänga oanvänt i din garderob.

- Prova något nytt imorgon! Håll dig ifrån datorn som tydligen skapar shoppingsug hos dig. Åk INTE till stan. Jag fattar inte att dina läsare hejar på dig i din shoppingcirkus, istället för att stötta att du duger som du är, utan fler väskor. Det tycker jag iaf. Du måste inte haka på varje trend som du ser... du är ok ändå... precis som oss andra.

- När ska dina läsare börja stötta dig i att INTE handla, istället för att heja på fler köp?? Obegripligt!

- Du vet väl att fuskpäls är ett av de mest miljöovänliga plagg man kan använda--samt lack förstås.
men det är väl inget du bryr dig om, du tror att det räcker att vägra äkta päls för att döva din shoppingångest.
Oj vad duktig du är--ingen äkta päls, men du konsumerar som om det var din sista dag på planeten varje dag.
I det avseendet kanske du skulle tänka på "lilla hjärtat" som du kallar henne. Jag tror att du egentligen bara bryr dig om dig själv!

- Vad är ditt problem?
Vad flinar du för? Förstår du inte att du ser ut som en julgran.


Äh tänker väl ni, varför ska jag bry mig..
Men jag blev så ställd, jag var tvungen att skriva av mig någonstans och kommentera allt! Jag förstår inte hur folk kan skriva så, varför lägga sig i något som någon annan verkar tycka är kul och rent ut sagt må bra utav?

Hon tjänar i princip pengar på att shoppa, genom att hålla oss som inte har tid till att springa i affärer dagarna långa, a jour med vad som finns ute i butikerna.. Man kan välja att se Englas blogg som ett jobb eller som ett fritidsintresse, det spelar ingen roll vad det egentligen är, utan det hela handlar ju om att man måste få ha rätt att göra precis som man själv vill utan att någon ska komma och klanka ner på en och säga att det är fel det man gör!

Jag förstår att det aldrig kommer finnas saker som intresserar alla, men snälla, vi kan väl låta dem som tycker om fiske få tycka om det och de som tycker om mode få göra det? Hennes blogg handlar till största delen om mode, varför går man överhuvudtaget in på en sådan blogg om man inte är intresserad av det?.. Måste vi alltid säga vad vi tycker rätt ut? I vissa fall är det bättre att kommentera i det tysta än att säga det rakt upp i ansiktet på någon.. I och med att alla tycker olika, så är det nog bäst att lämna det så.. Kalla mig falsk om ni vill, men det folk inte vet har de inte ont utav, eller hur är det?

Hade jag haft lika mycket pengar som Engla verkar ha så skulle jag ockå vilja använda dem till något som jag tycker är kul! Genom att dra in pengar på bloggen tjänar hon nog tillräckligt för att ha råd med all den shopping hon gör och ändå ha råd med all runt omkring.. Även om det inte spelar den minsta roll i det här inlägget.. Man måste låta folk göra precis som dem vill med sina liv och pengar!

Strong enough

När man sitter och lyssnar igenom ipoden kommer det upp en och annan gammal goding allt medans att tiden går.. Måste bara dela med mig utav dessa två låtar, det är låtar som fortfarande berör mig, några år senare än när jag hörde de för första gången..

Stacie Orrico - Strong enough, (klickbar..) Hittade ingen bra version med embeed så den får bli länkad istället..

Papa Roach - Scars




 

Det blir roligare

Inget roligt att läsa om när jag pluggar kanske, men det är mitt liv just nu.. Så därför blir det inte så mycket roligare inlägg än såhär..

Men var tålmodiga, jag är tålmodig, det blir roligare! Tentafest på fredag t ex, vad sägs om det? Jag lär behöva det iaf.. ;)

Tekniken gör det möjligt

Tar en liten paus i pluggandet för tillfället.. Har både skrivkramp och ont i huvudet så jag tror att en paus gör sig ganska så väl nu..

Jag känner mig rätt fånig när jag sitter och pluggar alltså, sitter med hörlurarna i öronen fast jag lika väl hade kunnat använda datorn för att lyssna på musik, och sitter med alla böcker huller om buller och antecknar allt som dyker upp. Min studieteknik, skriva in allt i hjärnan.. Jag ser inte klok ut. Men på något sätt stannar jag i mina ena lilla värld med lurarna i öronen och bland all oreda känner jag mig ambitiös..

Utan musiken skulle jag inte kunna fokusera alls på pluggandet och utan internet skulle jag inte förstå hälften av vad som står i boken.. Bra där, men tekniken gör sig användbar!

 

I have found a favorite

By the way,

Jag har fått en ny favorit bland Lokas alla smaker, nämligen den nya smaken skogsbär!

Prova den, skit god. :)


Tentaplugg

Nu har Robin begett sig hemåt, och jag önskar inget hellre än att jag hade kunnat åka med honom. Ett litet besök hemma hos katterna hade inte varit helt fel, det var på tok för länge sedan jag träffa dem sist.. Men men, jag är lämnad här för att plugga. Suck. Roligare kan det låta...

Nu är nästa mål den första tentan på fredag.. Får se hur den kommer gå då jag knappt lagt ner någon tid på att plugga.. Men nu har jag kvällen och morgondagen på mig, och jag ska försöka plugga som en idiot så att jag åtminstone kan klara några frågor och inte behöver vara så långt ifrån ett godkänt att det kommer vara omöjligt att få ett..


This is my evening..

Roligare kurslitteratur än såhär kan man hitta, en svensk hade iaf gjort mig glad..

En liten belöning.. Någonting måste jag ju ha som uppmuntrar mig...


Om några timmar kanske vi är något klokare på vad allt som marknadsföring innebär, men tills dess, wish me good luck!

Städdags

Godmorgon, eller god förmiddag, eller hur ni nu vill ha det..

Nu ska vi ta vara på att Robin är här och sätta honom i lite arbete!.. Det är nämligen städdags, alla dammråttor ska bort och alla möbler ska ställas på rätt plats, sen ska Emelie ägna eftermiddagen åt att tentaplugga.. How about that?


Plugg?


I full färd att plugga...

... men distraheras ständigt av andra sysselsättningar...

... ja, allt annat som går att göra är roligare än att plugga.

Dagens I-landsproblem

Dagens stora problem innefattade kläder, trots att både garderoben och byrån var full hittade jag absolut ingenting att ta på mig idag..!

Gah, jag blir galen! Hur kan jag ha tänkt så fel alla de gånger jag har vart och köpt kläder?


Dagen

Godmorgon tisdag

Jag njuter av att vara "ledig" några dagar till, egentligen borde det tentapluggas riktigt ordentligt vid den här tiden, det finns ingenting som heter ledig när man pluggar.. Men fram tills att Robin åker hem imorgon lär det inte bli så mycket utav det, hur mycket det än kan behövas..

Vardagslyx,
- Vakna upp brevid en snygg kille
- Kunna ligga kvar och kolla på film trots att klockan visade så mycket som 12
- Äta pannkakor med hallonsylt och ett glas mjölk till som frukost
- Inte ha några planer för dagen

Jag älskar H&M



Jag fullständigt älskar H&M.. Behöver jag ens gå in på varför?

Det här är bara ett litet urval av det som finns att inhandla på internet, i en H&M butik är jag som ett litet barn i en godisaffär.. Det finns oftast så himla många fina plagg att hitta, speciellt trend avdelningen har mycket fint att erbjuda!

Det är deprimerande, dom får inte ha snygga kläder när jag inte har några pengar..!

Skor



Gah, jag vill ha pengar! Dessa finns på H&M nu för 349 kronor.. Och jag vill ha!

Fattiglapp

Det är psykiskt jobbigt att leva studentliv asså.. Jag har ingen koll på mina pengar, jag vet inte alls hur mycket som kan tänkas gå åt på mat och annat behöveligt under en månad..! No idea, därför kan jag egentligen inte köpa någonting alls till mig själv förrens jag vet det.. Och det är extremt jobbigt, då jag annars är ganska så van vid att i princip kunna köpa det jag vill ha. Det är ju inga dyra affärer jag är van att gå till, men nu vågar jag inte ens gå till dem! 

Jag måste hålla mig borta från det jag älskar allra mest, nämligen att shoppa! God, it's killing me!


Repriser både på tv:n och tallriken

Det händer inte så jättemycket just nu och därför har jag inte heller speciellt mycket att skriva här..

Idag har t ex dagen tillbringats i sängen, vaknade vid 12 och sen har 4 timmar flugit iväg under ihärdigt tittande på halvdana tv-repriser med fredagens tacosrester som tilltugg. Slappt värre med andra ord.

Nu ska vi hursomhelst försöka komma ut på en liten promenad och få lite frisk luft innan dagen är till ända. Mörkret faller på snabbare än man tror, trots att vi går mot ljusare tider. Kanske dags att fixa till en ordentlig dygnsrytm igen, så att man inte missar det lilla solsken som vi bjuds på såhär års?


RSS 2.0