Kladdkaka


Måndag

Vad det känns som om tiden går fort nu.. Nu är vi inne på ytterligare en ny vecka.

Om 2 månader flyttar jag hem till Göteborg igen. Det känns både tråkigt och skönt.. Men framför allt är det sjukt att tiden gått så snabbt. Det är snart ett år sedan jag tog studenten. Det känns det inte som..

Nä nu har vi inte tid att tänka på det. Måste göra ordning mig, klockan 1 kommer Robin hit. O då ska min kladdkaka, Robins "tårta", vara färdiggarnerad..!


Älsklings födelsedag

Så var det söndag, men inte vilken vanlig söndag som helst.. Utan idag är det älsklingens födelsedag!

Grattis älskling!

Tyvärr har jag inte möjligheten att vara med och fira honom.. Men jag tror hans släkt och familj sköter det alldeles ypperligt.

Så medans han passar på att gotta sig med massa tårta så förbereder jag mig för att han ska komma hit imorgon.. Städa, tvätta och laga mat. Rena rama hemmafrun, yey. Men allt för att det ska vara fint här..

birthday-1-2.jpg image by vargarna

Lördag

Idag blir det en riktigt slapp dag. Jag och Lisa har i princip inga planer alls. Sola och handla vet vi att vi ska göra.. Men annars? Vi funderar på om vi ska baka bullar.. Det värsta med det är att man då kommer äta alla förr eller senare. Det går ju inte att undvika om man har hemma. Inte i mitt fall i alla fall.

Någon som har några tips på vad man kan göra, som inte kostar alldeles för mycket?

Min heta pojkvän



Tycker ni inte min pojkvän är snygg? :P Hahahaha.

Laila och Tobias

För er som missa Let's dance igår, ni missade verkligen något!

Lailas och Tobias sista dans.. Så vackert!


Fredag!

Äntligen fredag!

Även om jag varit "ledig" någon dag redan så är det ändå något alldeles extra med fredagar!

Idag kan jag kolla på tv, på min skogs-tv. Jag har 1an, 2an och 4an. Ända dagarna då det går något relativt bra är på fredag och lördag kväll, så det ska checkas in idag. Det är också okej att äta massa godis. Godis är gott. Jag äter iofs godis varenda eviga dag annars också, men ändå.. Jag behöver inte ha lika stor ångest över det på fredagar. O det är väl alltid skönt att slippa.

Innan jag ska börja gotta mig så ska jag avverka två timmar i skolan. Så nu blir det att göra ordning sig så att man för en gångs skull kanske kan slippa stressa det sista.

Ha en alldeles underbar fredag allihopa!


Tuff dag

Det blev en tuff dag på stan idag. Att slåss med för tajta byxor i mitt fall och plågande ballerinas i Lisas fall var inte det allra roligaste i 6 timmar. Usch, samma misstag ska vi inte göra om.. Bekvämt ska det vara!

Sen var det vääldigt väldigt kallt också vilket inte gjorde det hela bättre. Våra planer att besöka gamla stan och slottet var inte lika lockande ute i kylan som igår. Så det blev desvärre inget, lite tråkigt kan man tycka såhär i efterhand. Men än ska jag inte flytta från Uppsala, så får ta och besöka stockholm när det blir lite varmare ute.

Nu sitter vi och kollar på en dokumentär om Josef Fritzl på 4an. Jag finner inga ord, bara så sjukt att en människa kan göra något så.. jaa, sjukt.


Såhär snygga är vi när vi går på stan..


Stockholm

Godmorgon.

Det blev inget mer inlägg igår, fick fullt upp med att plugga innan jag var tvungen att åka och hämta Lisa.

Vaknade redan vid halv 8 idag.. Helt sjukt, vet inte vad det är med mig. Nu sitter vi i alla fall och äter lite frukost. Ska snart bege oss mot Stockholm för en heldag. Min budget tycker väl inte att det är helt okej. Men äsch, jag kan leva på nudlar det sista. Det är säkert lärorikt..Eller något. I värsta fall finns ju mamma som kan kanske skänka en o en annan krona det sista så att jag kan överleva.

Vi får hoppas att hon kan vara så snäll i alla fall. Jag kan ju inte låta bli att shoppa?

Onsdag

Godmorgon allihopa.

En sak som hänt när jag inte varit aktiv här är att jag vänt på dygnet. Så istället för mina långa sovmorgonar så går jag nu upp senast 9.

Har hunnit sola nu på morgonen, köpt biljett till systeryster som kommer upp och hälsar på i Uppsala idag och tagit det riktigt lugnt.

Men nu ska jag snart springa iväg till skolan och ha föreläsning i 2 timmar. Idag ska påbörjas ännu en ny delkurs, verksamhetens ekonomi heter den. Blir lite spännande.

Skriver mer sen!

Var försvann våren?

Det förfärliga väder som råder ute får en bara på så dåligt humör. Jag som gått runt och varit glad som en liten solstråle hur länge som helst nu, varför kunde det inte bara få förbli så?.. Det är ju tammefan slutet av mars, då är det väl inte för mycket begärt att våren ska ha kommit för att stanna? Nä det ska snöa i slutet på mars. Suger inte det då eller?

Jädrans vad positiv jag är då.

Men brukar det alltid vara såhär, att man tror att våren är kommen för att sedan några dagar senare snöa bort? Jag vet inte hur många gånger jag hoppat av glädje detta år för att jag trott att våren vart här för att sedan bli besviken då det börjat snöa.. Jag kan inte komma ihåg att det varit så tidigare år. Men man kanske blir lite mer medveten om vädret ju högre upp i åldrarna man kommer?

Jaja, vi står ut lite till. Ytterst lite till.. Vi har inte så mycket till val.

Syster yster ute i det vackra vädret.. Det var bara det gröna gräset som saknades..


Bloggtorka

Okej nu tänker jag ta mig kragen.

Jag har inte gått och dött. Jag har bara inte vetat vad jag ska skriva.. Så roligt är det väl ändå inte att läsa om när jag pluggar? Skulle inte tro det, än mindre är det kul att skriva om det..

Vilket fall som helst är det i princip det jag pysslat med. Var hemma i helgen också på en liten snabbvisit och kände mig riktigt produktiv. Fick ägnat den mesta tiden åt nära och kära. Riktigt riktigt trevligt. ♥ Jag är 700 kronor fattigare, men vad gör egentligen det? Dom pengarna hade annars hamnat på kläder, o vad är inte värt mest egentligen?

Nä nu hoppas vi på en liten bättring från min sida.


Lite bilder från utgången helgen bjöd på.

Bra dag

Det här ser ut att bli en helt underbar dag! Solen skiner och snön håller på att gå bort.. Äntligen kan man skymta mark och gräs, vilket verkligen är på tiden. Yes, yes, yes!

Ska iväg på ett möte på banken idag tillsammans med min grupp för att skaffa underlag till vår organisationsplan som ska göras denna vecka.. Det blir även ett besök i huvudstaden av samma anledning.

Skor



Här är skorna jag köpte häromdagen. Fick dock ingen bra bild på dem, men här är en med och utan blixt. Snyggare i verkligheten må jag säga.. Men vad tycker ni, behålla eller lämna tillbaka?


Förälskade kräftstjärtar

Jag och Robin gjorde världens godaste maträtt i lördags.

Kräftsjärtar, vitlök och champinjoner i creme fraiche med smaken saffran/tomat, o färskpasta till det. Mums. Riktigt gott var det.. Det bör prövas!


Receptet finns att hitta här! (vi bytte dock ut bearnaisen i receptet mot saffran..)

Lediga jobb?

Jag kan ju passa på att fråga om tips på vad man ska söka för jobb. Det är främst göteborg och partille det gäller. Någon som vet om de behöver personal någonstans? Allt från extra- till heltidsarbeten. Jag är öppen för alla förslag. :)

O lägenhet, hur fasiken får man tag i en? Vad finns det för bostadsförmedlingar där man kan få en bostad relativt snabbt, mer exakt till sommaren?


Dagen i ära

Sitter här och äter lite kiwi mellan raderna. Bytt ut mitt kvällsgodis för en gångs skull, mot ett litet nyttigare alternativ. Förstår inte varför jag inte ätit mer kiwi än jag gjort under mina år, det är ju skitgott! Det finns inget som kan få det att vattnas i munnen så gott som en kiwi kan..

Dagen i ära har varit väldigt slapp. Trots att jag haft hur mycket tid som helst har jag inte tagit tag i något.. Inte ens sovit.

Jag som behöver skriva ihop ett cv, söka jobb och söka lägenhet.. När ska jag göra det hade jag tänkt, samma dag som det behöver tentapluggas?

Konstigt nog är det precis så det är, det är de sista dagarna innan tentan jag tänker på allt! När jag är pressad till en sak är det som att min hjärna passar på att påminna mig om allting annat också. Sätta lite press på stackars lilla Emelie, göra henne ännu mer stressad än vad hon redan är i det tillfället. Men en viss mängd stress sägs ju vara bra, och jag kanske gör bättre ifrån mig på tentan än jag annars skulle gjort.. Vad vet jag.


Det tär på krafterna

Är trött som.. ja, jag vet inte vad. Men trött är jag, fruktansvärt trött.

Jag är inte gjord för sådana här dagar. Jag säger bara det. Det bör finnas lagar på att man inte får ha föreläsningar tidigare än 10..

Jag tror jag ska hoppa i sängen o gömma mig en timma eller två.

Tidig föreläsning

Det har hänt lite för lite saker för att ha något att skriva om här. Robin har varit här i helgen o vi har i princip spenderat dagarna med att se på sjuttielva filmer.. O ätit mat. Mat mat mat.. o godis.

Nu ska jag snart ta cykeln till skolan. Har föreläsning redan vid 8 idag! Det händer ju aldrig.. Jag har varit uppe såhär tidigt två gånger sen jag flytta hit, o bägge gångerna på grund av att det var tenta som gällde.

Jaja, det är bara att stå ut.. Rent plågeri det här. Hur kom jag på att jag skulle plugga? Det var väl dumt.


Sverige vad är det med er?



Malena Ernman vann alltså melodifestivalen, och ska representera sverige i Eurovision song contest..

Det är katastrof. Om ni vill höra min mening. Jag tillhör minoriteten av sveriges befolkning i detta, och det är sjukt! En operasång och en gnällig, tjatig och äcklig snälla snälla, i topp. Katastrof Sverige! Jag tycker bara det blir pinsamt att skicka en sån här låt till eurovision.. Men pinsammare hade det kunnat vara om Caroline Af Ugglas hade vunnit. Puh, den ena värre än den andra.

Men ack vilket spännande slut, Robin fick sig ett och ett annat slag alltså! Det var några minuter av ren förskräckelse..

Jag hoppas jag har fel i detta och att hon åtminstone kan hamna bland topp tio i eurovision.. Då tar jag tillbaka allt.

Annars, piss och helvete!

Fredag!

DET ÄR FREDAG, OCH JAG BEHÖVER INTE PLUGGA! Kan det bli så mycket bättre?

Provet tror jag gick bajs. Känns hemskt. Jag VILL INTE plugga ännu en gång på samma sak. Jag vill inte.. Men får väl skylla mig själv. Aja än är fallet inte dömt. Jag håller alla tummar jag har, så hårt jag bara kan!

Har varit fruktansvärt trött idag, så har varken hittat motivation eller inspiration till att skriva här. Men jag klandrar inte mig själv, det är inte varje dag jag är uppe halv 7.. Var vilket fall som helst klar med provet vid 10 och sen har dagen spenderast med att tvätta. Det var inte nådigt lite tvätt, två stooora blå ikeapåsar, riktigt illa. Intressant va?

Aja vilket fall som helst fick jag ett otroligt shopping sug efter att tvätten var färdig, vilket jag inte kunde undvika. Utan jag var tvungen att göra något åt, så jag slog tag i saken och tog mig in till stan..

Vad jag hitta får ni se snart.. Är lite osäker på det jag köpt, känner att jag behöver lite åsikter från andra!

Nu: Städa, och kanske lite dans och sång på det!


Sällskapssjuk!

Förlåt för tråkig och dålig uppdatering men det blir så när man har annat att tänka på, just nu en big incoming tenta på g!

Tar en liten paus i pluggandet för tillfället. Nu har jag inte tid att skriva ner mer saker, nu återstår det bara att pränta in allt i skallen!

Allt ska in, o jaa, jag har ungefär 3 timmar på mig tills jag behöver hoppa i säng.. Heja mig!

Jag ska fortfarande klara tentan! Även om det känns långt bort just nu, för att vara ärlig. Men hey, jag klara förra tentan, då kan jag klara denna! Man måste tro på sig själv bara!

Tentaplugg

Godmorgon.

Så var det dags igen, sista dagen att plugga inför tentan. O den här dagen ska tammefan bli bättre, efter idag ska jag kunna allt!

Okej, då sätter vi igång!

Underbar bikini



Det är över 1 dm snö ute o svinkallt, men ändå ska jag kolla på bikinis. Kan inte låta bli att falla för denna underbara kreation.. H&M är bäst säger jag bara!

Emelies effektiva studieteknik

Och så var den här dagen snart till ända. Dagen har varit så rolig, så rolig. Tyvärr inte, buhu. Den har som ni kanske förstått innehållit mestadels plugg. Dock har jag inte lycktas plugga lika effektivt som jag velat, vilket tyvärr inte tillhör ovanligheterna. Men jag har mer eller mindre pluggat fram o tillbaka under hela dagen. O det är en bedrift i sig må ja säga, med ett sådant tråkigt ämne som organisering och organisation. Ja då är det riktigt bra faktiskt..

Ungefär såhär går det till när jag försöker plugga - Läsa lite i boken, litteratur på engelska, vi fattar ingeting.. Oj så blev vi lite törstiga, får gå upp o ta lite loka.. Tvinga sig tillbaka till skrivbordet igen och så var man åter i pluggandet, på ruta ett, börja om med texten. Förstår fortfarande ingenting. Lämnar uppgiften och går vidare till nästa med tanken att gå tillbaka till den andra uppgiften senare. Ger sig på nästa, också helt oförståeliga uppgift, fattar nada. Går vidare.. O så fortsätter det i all oändlighet. En o en annan uppgift kanske man kan lyckas skaffa sig ett hum om, men inte mer. Den biten väntar imorgon.. - åh, vad jag längtar.

Men jädrar vad oeffektivt, läser allting halvt och istället för att försöka förstå allting på en gång så ska jag vänta med det, o låta det jag läst vara helt i onödan. För jag kommer behöva läsa om texten.. Det är det ingen tvekan om.

Aja, bara jag klarar tentan så! Då är jag nöjd. Ett godkänt tack, jag kräver inte mer.


Haha, bara jag lyckas skriva så mycket om en så ointressant sak som att plugga! Är det någon som orkar ta sig igenom något sådant här? Ytterst tveksamt.

Mina älsklingar




Intensivt tentaplugg

Godmorgon godmorgon.

Här snöar det fortfarande för fullt ute. Usch vad hemskt! Jag vill inte ta mig ut i skitvädret, o som tur va slipper jag det.. För nu blir det två intensiva dagars av plugg. På fredag smäller det, tentadags igen!

Dags att sätta igång?


Ett stycke vinterland. Gårdagen. Det ser ännu värre ut nu..

En shopaholics bekännelser

Var på förhandsvisning av filmen "En shopaholics bekännelser" tidigare ikväll.

En perfekt tjejfilm som bara måste ses!
 Var man inte glad innan så är man det i alla fall definitivt efter en sådan här film.. Det går inte att låta bli att skratta sig igenom filmen, och alla färger, man blir överlycklig! Den innehöll allt man bara kunde drömma om skulle ingå i en o samma film. Kärlek och komedi i samma film, kan det bli en så mycket bättre kombination?

Måste säga att jag blev lite besviken till att börja med, ingenting var som jag hade föreställt mig! Allra minst de olika karaktärerna från boken, de var helt annorlunda mot vad jag hade föreställt mig. De hade även ändrat på väldigt många detaljer från boken, som nästan blev lite irriterande. Jag tror nästan att den är ännu bättre för de som inte läst böckerna, då man slipper störa sig på de små detaljerna, även om jag också tycker filmen var bra.. Men gillar man filmen ska man helt klart läsa böckerna, o tvärtom! Böckerna är bäst!

Sen måste jag avsluta med att säga att jag avundas Isla Fischer som spelar huvudrollen i filmen. Sötare tjej får man nog leta länge efter, och vilket hår! Jag blev helt kär. Dags att färga håret oranget kanske? :)




Emelies hår slår tillbaka

Efter år av hårfärgning, föning, plattning och slutligen permanent på det, säger Emelies hår ifrån.. Mit hår har aldrig varit slitnare än vad det är nu..

Jag vågar inte gå till frisören.. Jag är så rädd för att gå dit så för att skjuta på det ytterligare tog jag saken i egna händer alldeles nyligen, och lät resultatet bli som det blev. Tänkte att det knappast kunde bli värre.. Det var/är så fruktansvärt slitet att åtminstone en och en annan topp var tvungen att bli offer för saxen och Emelies fumliga fingrar. Men ey, hellre lite ojämnt långt hår, än kort. Jag har inte varit hos frisören på 9 månader, en frisör skulle klippa av hela mitt hår! .. Det är seperationsångest, som jag har sparat mitt hår..!

För att göra klippningen värd sig så ska jag försöka låta bli att kamma det när det är blött, jag har gjort det hela mitt liv, hur gör man sig kvitt en sådan vana? Jag ska försöka använda hårinpackning åtminstone en gång i månaden, trots att det tar evigheter o man hinner frysa ihjäl. Pricken på i:et borde vara att jag tar slut på en flaska/burk snabbare än jag hinner säga hårinpackning..Men det får det väl vara värt.

Ni känner mig, jag har haft samma snedlugg i år och dar nu! Det börjar bli tråkigt.. Mitt hår är i behov av rejäl omgång av uppfräschning, allt från färg till klippning! Men hur?

Är det någon som har några föslag på frisyr och färg?

Snö?

Så är man uppe i Uppsala igen. Så himla segt, i göteborg var det i princip vår! Ingen snö så långt ögat kunde nå och det var varmt och solsken när jag gick till tåget imorse!

Ju närmre man kom stockholm, ju mer snö kunde man se på marken.. Här snöar det för fullt, o inte nog med det har det lagt sig över 1 dm snö.. Jag som hoppades på allt snö skulle försvinna lagom till att jag kom tillbaka, o så blir det värre! Tydligen hade all snö kommit under natten också, just denna natten.. Typiskt!

Hemresa

Godmorgon allihop.

Var uppe och köpte hemresebiljett imorse (04.30!). Så nu ska fördmiddagen spenderas på tåg..

Hoppas ni alla får en riktigt bra dag!


















Måndag 9e mars

Godmorgon.

Så var det ännu en ny vecka och dag. Idag blir det inte så mycket mer än plugg. Kanske att Robin kommer hit ikväll efter lumpen.. Det beror på om jag gör färdigt uppgiften under dagen eller inte.

Nä det får vi allt sträva efter.. Jag vill vara med Robin lite innan jag åker tillbaka till Uppsala!

Ben & Jerry's

Jag tror det har blivit lite för mycket Ben & Jerry's glass på sistone, både för min hälsa o plånbok.

Jag sa till Robin förut att jag ville testa alla smaker.. Men om man tänker efter, lite väl dyrt och onyttigt kanske? Hur många smaker kan det finnas, 10? 10 trodde jag, men så kolla jag upp det, hela 13 olika smaker finns i kyldisken nu - o det kommer ständigt fler. Minst 650 kronor på glass, något jag aldrig riktigt brytt mig om förut? Kan man lägga ut så mycket pengar på det. Låter hemskt med en sådan klumpsumma. Men 50 kr i veckan? O jag klagar på att det är dyrt att åka buss..

Men något vi glömmer, glassen är ju vääldigt god. Frågan är bara hur god om man ser det i pengar..

Fattig student?





Ofrivilligt sjungande

Baby goodbye, baby farewell. I don't wanna lie that we can't stay togehter, my friend. This is the end, the picture is drawn. And you're not even on becuase you're.. ... Gone, gooone, gooooone!

I'm still standing for hope and glory... nanana

It's my life, and I do what I feel right... And.. It's my liiiiifee and I do what I feeel riiight


Trots att ingen av meoldifestivallåtarna är direkt bra har dem en tendens att sätta sig på hjärnan.. Det går inte att undvika gå runt o sjunga på dem, vart jag än är dyker de upp och jag är tvungen att ge det ett försök med en ton.. Jag blir galen på mig själv. O det enda man kan är refrängen, om ens det, snarare en mening kanske. Men det är illa nog, och som om inte det räckte låter det förjävligt..

Om ni hör mig gå runt o sjunga någon gång, dräm till mig. Det kanske hjälper. O då har vi besparat både mig själv, men framför allt andra från rent plågeri.

Och med det sagt - hopp i sängen.


Melodifestivalen mer eller mindre skadar en...

Sistaminuten plugg är det enda

Som jag har pluggat idag.. Eller inte. Men jag har försökt, och jag har faktiskt kommit en bit på vägen. Tanken var att uppgiften skulle vara klar ikväll, jag var helt inställd på det. Jag trodde deadlinen var imorgon vid 12 på förmiddagen så jag var tvungen att få den gjord ikväll. Men, så får jag höra att det inte är förrens på tisdag vid 12 den ska in, jag hade tagit fel på dag..

Åh hallå, då kan man ju inte fokusera? Det är sista minuten plugg som funkar för mig, det är då jag får saker gjorda.

Jag vet, mycket dålig vana, man dras med ångesten över att man inte pluggat onödigt länge. Men jag vet inte, jag får det inte gjort tidigare. Det finns för mycket som distraherar.

Nu ska jag försöka göra iordning mig lite, sen ska jag ner o möta Robin på allum. Jag tror att vi ska inhandla något gott för kvällen, aldrig att vi klarar oss annars..Illa!

Melodifestivalen vs Björn Gustafsson

Det är den 8e mars och det snöar. Yey?

Gårdagens kväll spenderades framför melodifestivalen tillsammans med Mia, Ben & Jerry's, godis och cola. Himla trevlig kväll. Efter melodifestivalen gått till ända blev det Björn Gustafssons dvd, o magmusklerna fick jobba i takt med att Björn öppna munnen.. Genialt?

Melodifestivalen har i princip mött sin undergång men Björn Gustafsson tillsammans med Majjan, det är grejer det. Det förgyllde absolut min kväll..

       

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Okej, det har inte blivit speciellt mycket plugg idag. Men det har för en gångs skull inte berott på mig, utan allt verkar vilja krångla.

Asså jag är dödsdömd, jag hittar inte informationen jag behöver för att göra uppgiften, hur jag än söker. O jag har egentligen inte tiden till att lägga ner så mycket tid på att försöka hitta den heller. Suck..

Jag som trodde att allt det skulle gå snabbt.. Så fel man kan ha.



Today it's friday!

Godmorgon fredag!

Dagen och kvällen igår var helt underbar. Jag älskar att umgås med Robin..! Filmen var bra, men inte riktigt så bra som jag hade förväntat mig. Men klart sevärd, de tre timmarna kändes som färre än så om man säger så! Mångra bra budskap, vilket fått en att tänka efter lite..

Det bästa med hela kvällen var att för första gången på väldigt länge efter att jag och Robin varit på bio så behövde inte Robin åka tillbaka till lumpen direkt efter.. Gud vad jag har hatat det. Utan han kunde hänga med mig hem och sova med mig, så himla underbart! Jag älskar att sova med Robin, så himla mysigt.

Planerna för dagen är inte så många, jag ska nog försöka satsa på att få klar min individuella uppgift så att jag kan förbli ledig i helgen från allt vad plugg heter. Det hade varit rätt skönt..! Jag har ju trots allt en hel dag på mig att sitta med den, så jag tycker att jag borde lyckas med det.

Hoppas att ni alla får en riktigt trevlig fredag!


Nykommlingar på H&M



H&M har fått in lite nya saker på hemsidan, hittade speciellt detta söta linne bland allt. Frågan är bara, svart eller vitt?


Söt klänning



Såg den här klänningen på Englas blogg idag! Visst var den söt? Jag älskar rosetten bak, mönstret o färgerna.. Man kanske borde klicka hem den från Forever 21 ändå..?

Utvilad

Det blev aldrig något sovande igår under dagen, kände mig tvungen att plugga.. Så till följd av det stupade jag i säng redan vid 10 igår.. Det kanske inte låter vidare tidigt egentligen, men är man van att lägga sig 2-3 så är det en liten skillnad. Det var länge sedan jag sov så djupt, vaknde ingenting under natten o steg först upp strax efter 10!..

Nu känner jag mig relativt utvilad, ska se till att göra i ordning mig snart o sen har jag planer på att sticka in till stan en stund. Ska möta Robin vid tre, o så ska väl vi äta något gott och sen gå på bio. Benjamin Buttons otroliga liv blir det. :) Man är ju tvungen att ge den en chans, den kanske faktiskt är så bra som många säger. Vi får hoppas det, annars blir det 3 jobbiga timmar. Men nä, inte så länge jag skulle ha Robin..

Hoppas ni alla får en riktigt bra dag!

Poster

Hemma och trött

Så nu är man hemma i göteborg igen, det var inte alltför länge sedan sist, men det känns skönt! 1 kr fick jag betala för min biljett idag, så absolut värt lite resande för det priset! Har uppgifter jag lika gärna kan göra här som i Uppsala, så tänkte att det kunde vara trevligt med lite sällskap, inte alltid behöva mötas av en tom lägenhet det första man gör om morgonorna. Även om det finns dagar då jag även tackar gud för det!

Jag blir alltid lika glad av att komma från det ena stället till det andra, jag tror stenhårt på att omväxling förnöjer.. Alltid lika roligt att bli påmind om alla småsaker som skiljer städerna åt, såsom en sådan liten skitgrej som att göteborg har blå bussar och uppsala gröna och gula. Jag blir överlycklig varje gång jag vant mig vid det ena, för att sedan mötas av det andra! Mobbad, I know.. Men det är så kul!

Har haft två timmar på mig att installera mig och gosa med katterna nu.. O mer än så orkar jag inte för stunden, I need some sleep! Så nu blir det till att krypa ner brevid katterna och försöka ta igen åtminstone lite av sömnen som gick förlorad inatt..

Sen får vi se vad som händer, slappa eller plugga?


Sömnlös

Jag har inte sovit en blund inatt, av en mängd olika anledningar..

.. men det gör inte så mycket, för idag åker jag hem för några dagar. :)



Hejdå uppsala, hej göteborg.

Robin lekte hemmafru

Kolla vad jag kom hem till efter skolan idag.. Ingen dålig pojkvän man har va?



Beslutsångest

Cykla eller ta bussen, det är frågan?
 
Dags att gå till skolan igen.. Ute ser det ut som det borde gjort på julafton, fast man hade hoppats på att våren skulle börja komma såhär tidigt i mars. Skit också. Det är kallt och halt ute och en Emelie på en cykel i det vädret kan bara sluta på ett sätt, katastrof. Men den lilla katastrofen skulle o andra sida spara Emelie 30 riksdaler och ge henne lite motion.

Gårdagens skolfärd på cykel slutade med en vurpa och ett blödande knä :'(  Kan det vara ett tecken för idag, eller borde jag fortsätta försöka vara ekonomisk?

Livets val är svåra...

Flugsvampar

Här har vi resultatet av vårat lilla semlebak

En gäng flugsvampar..


Semlebak!

Nu har vi varit riktigt duktiga och bakat semlor! Våra alldeles egna minisemlebullar är klara, nu ska de bara svalna så att vi kan lägga på grädde och vaniljcreme sen.. Mumsigt värre!

Nu:
Ben & Jerry's och film!



RSS 2.0