New years eve

Nyår, nyår nyår..  Nu ska vi göra det bästa möjliga utav de sista timmarna som är kvar på 2008! Så att man sedan kan se fram emot ännu ett nytt år, fullt av massa äventyr ;) För min del, att flytta till Uppsala och försöka få mig en examen. Jag lovar mig själv nästan alltid att nästa år ska bli bättre, men jag vet inte om det någon gång riktigt blivit det. Men det här året ska tammefan bli så mycket bättre. Jag hoppas få lära mig ännu mer om mig själv, o få en klar bild utav vad det är som jag vill göra med min framtid. Man är sin egen lyckas smed som det så fint heter, så det ska vi ta tag i!

Någon årsresume kanske man ska skriva också, tänka tillbaka lite på det gågna året. Men det hinner jag inte nu, för nu ska jag ta och göra mig fin för att sedan ha lite roligt ikväll!


Gott slut och gott nytt!


Blondinbella rules

Det kanske inte kommer som en nyhet för er som känner mig, men vi kan ändå skriva det svart på vitt. Jag beundrar Blondinbella väldigt mycket. Jag tycker att hon verkar vara en vettig människa, jag skiter i vad alla andra säger, hon har lyckats! Det måste väl ändå säga ganska så mycket om en människa? Trots de enstaka inlägg som man ibland kan ifrågasätta lite grann, så skriver hon bra, i det stora hela känns bloggen genomtänkt. Jag hade absolut inte haft något emot att vara i hennes kläder, det hade nog ingen egentligen, även om man skulle klara sig bra utan många av de bitar som ingår i hennes liv. Jag tycker det är starkt av henne att leva det liv hon gör, med både skola och företag samtidigt som hon har en enorm press på sig att leva upp till. Det känns som om det kan vara svårt att sätta gränser för vad som är dåligt för ens image och vad som inte är det. Hon strävar efter att hålla en bra image utåt och ändå leva ett kändisliv och ta för sig, och jag tycker hon lyckats bra med det. Det känns som om det skulle vara svårt att hitta motivationen till att gå i skolan när man redan som 18åring omsätter miljoner, men på något sätt gör hon det... 

En sak jag beundrar henne extra för är att hon är såpass målinriktad, jag tycker det är jättesvårt själv, vet inte alls vad jag vill ännu, men hon vet precis! En annan sak är det bra självförtroendet. Jag förstår inte alls hur hon orkar med att leva så intensivt, och hur hon trots alla elaka kommentarer som hon får kan tro på sig själv och fortsätta göra det hon gör. Jag hade brutit ihop tusen gånger om och tvekat så enormt på det jag hade gjort. Det är klart att det måste vara lättare nu, tre år senare när bloggen är såpass känd och hon blivit en profil, hon vet att hon lyckats. Men hallå, början då, hur tar man sig förbi allt det?


Här kommer lite nyårstips från Blondinbellas blogg, värda att visas igen

Ta på dig en outfit som du är bekväm med, likaså med skor!
- Att välja skor för att de är snygga är dumt på nyår, du vill ju dansa!

Ta med dig en större väska samt en liten kuvert väska inuti
- Ha ett par platta skor och sminket i den stora som du sedan lämnar in

Testa inget nytt crazy sminktips samma kväll och glöm inte pudret!
- Oranga läppar är oftast ballast framför spegeln..

Låt dig bli kvällens alfahane gällande mingel;
- Bra samtalsämnen är; "Årets bästa höjdpunkt?" "Nyårslöften"
"Visste du att det blir en ny omgång av Färjan?" "Hur kommer det
egentligen gå för Blondinbella i Lets Dance?" Eller om du vill flörta..
"Vem tror du blir din nyårskyss vid tolvslaget då?"


Fira inte med ditt ex! Låt allt gammalt ligga bakom dig
.. Hur kul är det att se honom/henne fyllestrula egentligen?

Var försiktig med vad du äter ...
- Att trycka i sig mjölk för min del är inte så smart eftersom min
mage svullnar upp på en gång. Att någon kommer fram och grattar
till graviditeten skulle förstöra min kväll ... Och Nils...

Ja vet, det kommer att finnas folk som ser bättre ut än mig,
ha ballare skor eller kanske till och med samma klänning! Och ja
min finne kanske skiner igenom sminket och håret kanske inte blev
perfekt men det är inget som jag ska lägga fokus på under den sista
dagen på året. Njut av kvällen och ha roligt istället! För det är bara
du som bryr dig.. ingen annan! Det här är din kväll. Glöm inte det!




Ha en riktigt trevlig nyår allihopa!


Läs på egen risk

Nyår imorgon då, och jag är helt utmattad efter en lång dag på jobbet! Skit, det var just det här, jag ville inte känna såhär i år! Jag har en tendens att trötta ut mig precis innan något riktigt roligt ska hända. För två veckor sedan hade jag varit helt uppspelt för nyår om det hade varit dagen efter den här, men nu, nej! Jag är alldeles för trött. Jag vill sova, slappa framför en film med min underbara pojkvän, mysa helt enkelt. Koppla av, det är nyckelordet! Inte stressa över att få ett perfekt slut på året! Egentligen är väl nyår ganska så överskattat, men det hade väl ändå varit roligt och få den riktigt lyckad för en gångs skull. Jag har svårt och se hur min nyår kan bli lyckad nu när jag går in med den här inställningen... Men, det blir inte så mycket lättare att hålla uppe gnistan för nyår när man vet om att man har en hel förmidag att avverka på jobbet innan man trött ska gå hem för att göra i ordning sig o sedan bege sig ut bland folk och vara social, när social är det enda man gjort hela dagen på jobbet. Jag har inte ens en perfekt klänning att komma hem till, det blir att rota fram något fint i garderoben istället, något oandvänt finns det säkert som bara legat och väntat på rätt tillfälle. Vi får hoppas. Det får duga, jag har en beställning från asos att vänta snart, får se fram emot i den istället!

Det här var väl inte direkt årets mest positiva inlägg, men jag lovar att jag ändå ska göra det bästa möjliga utav situationen och ha riktigt kul på nyår! Det är ju trots allt bara ännu en dag i mitt liv, förhoppningsvis har jag massor av nyårar framför mig att fira. Och någon gång ska väl ändå jag med lyckas! Någon gång, låt det bli imorgon om så vill! Jag ska försöka ta emot nyår med öppna armar..

Love Emelie. <3

Överlycklig.

Nu var man hemma igen efter en underbar dag med Mia, och datorn är självklart inköpt! Som om jag skulle kunna vänta med att köpa något... :P Sååå fin är den, förälskelsen håller i sig! Men den var allt annat än enkel att köpa, den var slut överallt! Men tillslut fick jag tag i den, och allt slit var värt mödan för den är underbar! En aning liten text på skärmen kanske, så det blir väl inga längre stunder framför den kanske, men annars kanon. :) Nu kommer Robin, så nu blir det lite film!

So long. / Emelie <3

Godmorgon

Ännu en dag att fördriva, fast jag har en känsla av att den här kommer gå fort. Vart tog julen vägen? Alldeles för fort! På senaste har all tid bara försvunnit, jag har haft dagar den här hösten då jag haft panik för att jag helt enkelt inte fått dagarna att gå. Nu är det precis tvärtom, jag håller på o få panik för att dagarna går alldeles för fort! Om 3 veckor så är det min första skoldag igen, o då är jag i Uppsala, alltså alldeles för långt bort från både Mia och Robin. Panik! 

Jag kan inte riktigt fatta att hela julen är över och att det i övermorgon är nyårsafton, det känns alldeles för konstigt, jag hann knappt med att få en julkänsla, innan jag visste ordet av det var julen slut. Nästa år ska jag nog se till att få upp granen minst en vecka innan jul, inte dan innan som det alltid blir här hemma, då kanske man kan få känna riktig julstämning på julafton för en gångs skull!

Nu ska jag ta och göra i ordning mig, sen ska jag ut i vimmlet med Mia och leta efter min rosa lilla fina dator. Hoppas få med mig en hem idag, men bara hoppas. Sen ska vi nog försöka få all stress över nyår att försvinna genom att hitta något fint att ta på sig. Något säger mig att det kommer ta tid...




Något i den här stilen? Gillar den blå och den silvriga mest!


Rea på asos

Klockan är jättemycket enligt mig, men jag är inte ett dugg trött! Jag som annars brukar somna som en stock vid klockan 11, förstår inte alls varför det inte kan vara detsamma idag...

Kan passa på att tipsa om att asos har en hel del fina kläder på rea nu! Jag är inte mycket för rea egentligen, tycker bara det är jobbigt att knö sig fram bland allt annat folk för att sedan stå o dra i tiotusen plagg där inte ett enda kan vara detsamma som det andra. Har fått för mig att det inte är några snygga plagg där ändå, även om jag ibland blivit bevisad motsatsen, och besvikelsen över när man hittar något snyggt, men som inte alls är i ens storlek är alldeles för jobbig. 

Så blev så himla glad när jag såg att asos hade så mycket fint, även om det var på rean! Internet var verkligen något för mig, här kan man ta sig tid till o leta efter snygga saker o slipper helt o virra runt bland massa folk, enda nackdelen är ju egentligen bara det att man inte kan prova kläderna. Men det ska väl gå ändå, går ju alltid o skicka tillbaka om man inte är nöjd.

Hittade jättemycket fina plagg som jag vill ha. Här kommer en del av dem... Mest klänningar faktiskt, känns lite somriga kanske, men tar man bara en kofta till eller ett par söta strumpbyxor till så blir det kanon. Laddad för en riktig vinterdag. ;)


Syndigt snygg!



Så himla fin, o inte blir det bättre av att den är 8.9 tum och väger ungefär 1 kg! Liten, behändig o snygg, kan det bli så mycket bättre? Jag älskar den, kan inte tänka mig någon mer perfekt dator för mig. Den kommer passa helt perfekt nu till att jag ska börja plugga, inte allra minst i och med att jag ska flytta till Uppsala. Nu kommer jag ha en dator som jag utan problem kan ta med mig till skolan eller på tåget/ flyget hem. En dator som man kan slippa våndas över att ta med sig, en dator som inte väger ett ton och som inte tar upp allt bagage man kan tänkas orka bära hem för en helg. Kan man tänka sig, knappt, men så är fallet. I'm in love!

Första inlägget

Nu har man då äntligen skaffat sig en blogg, precis som varenda annan kotte har, fast sisådär tio år senare. Men vad gör det, bättre sent än aldrig, eller hur? Nu ska det bloggas. :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0