En bild säger mer än tusen ord

Jag vill ha en kamera! Ingen blogg kan vara rolig utan bilder, jag vill kunna titta tillbaka på bloggen och minnas saker. En massa text är inte rolig att läsa! Så sant som det är sagt, en bild säger mer än tusen ord!...

Nä nu ska vi börja spara pengar och sen köpa en kamera, den behöver ju inte ens kosta mycket!


     

Någon av dessa godingar kanske? Rosa såklart!


Kommentarer
Postat av: T

Jag har en liknande den första. Sony DSC T700, kostade nästan 3000, också Carl Zeiss optik och hur snygg som helst ;) Finns i alla möjliga färger...



Hur bilderna blir? Vet inte riktigt än, har inte haft tillfälle att använda den :) Men som det ser ut på marknaden just nu finns det definitivt många billigare kameror som säkert är bättre, jag måste givetvis ha någonting dyrt för att tro att det är bra.



Förresten så kanske en bild säger mer än 1000 ord, men 1000 ord ger så mycket mer än en bild :) Det är åtminstone roligare att skriva än att fotografera :)

2009-01-11 @ 22:03:21
Postat av: Emelie

Det blir nog ingen dyr kamera för min del, jag hoppas hitta någon som inte kostar så mycket mer än 1500. Så jag får se vad det då finns för utbud inom den prisklassen, först så ska vi spara ihop lite pengar så att vi ens kommer dit. :P Behöver ingen direkt bra kamera, kan vara kul att dokumentera lite nu när jag flyttar bara, så att min kära pojkvän och mina vänner kan veta vad jag har för mig om dagarna där uppe egentligen.



Jag håller med dig, det är så mycket roligare att skriva än att fota! Man skriver av sig lite tankar också och det är rätt så skönt.

2009-01-11 @ 22:24:27
Postat av: T

Äsch va fan 1500 ere ba å ta fram ur bakfickan när man behöver ;) Inga problem :) Seså gå och köp dig en kamera idag, finns ingen anledning att vänta :)

2009-01-12 @ 11:30:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0