Resultat utav dagens shoppingtur

Okej, nu så har jag fått fotat grejerna jag köpte idag, samt en klänning jag köpte i lördags på Vero Moda, en liten beskrivning kommer nedan.

         

Nu kanske det inte syns så jättebra på bilden, men den rosa färgen på tröjan är jättefin, kan tänka mig att den passar jättebra tillsammans med ett par jeans eller ett par svarta byxor. Tänk er sen ett sött diadem med en rosett och kanske en väst eller ett skärp i midjan på det, så blir det säkert urfint. Ett extra plus för att den är oförskämt skön.

Den svarta klänningen är lite vardagschic, går att ha över både leggings och jeans. Passar väldigt bra när man vill vara fin, men ändå inte överdriva.

Tunikan från Zara var lite svår att få bra på bild, den såg helt hopplös ut på galgen och på kroppen klistrades den bara fast pga av kylan ute. Silke har ju en tendens att göra det fick jag reda på idag, men med hjälp utav lite hårspray kunde man visst reda bot på det problemet.

Filten är urskön! För alla frusna själar, köp en! Den är hur len som helst, och kolla bara hur mysig den ser ut med ludd på ena sidan och flis på andra, som en teddybjörn. Me love! Finns i flera färger.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Snyggaste strumporna, Emelie ;)

2009-01-06 @ 16:32:11
Postat av: Emelie

Haha, visst är dom! Gucci, senaste modet.. :P

2009-01-06 @ 19:56:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0